Доцільність застосування комплексу білків у рецептурному складі морозива ацидофільно-сироваткового

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Молочні білки відіграють важливу функціонально-технологічну роль у складі морозива, оскільки є ефективними емульгаторами та піноутворювачами, підвищують в’язкість сумішей і стабілізують консистенцію готового продукту шляхом обмеження розмірів кристалів льоду впродовж його зберігання.

Опис

Ключові слова

комплекс білків, ацидофільно-сироваткове морозиво, protein composition, acidophilic-whey ice cream, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Доцільність застосування комплексу білків у рецептурному складі морозива ацидофільно-сироваткового / А. П. Михалевич, Г. Є. Поліщук, Т. Г. Осьмак, У. Г. Кузьмик // Теоретичні та практичні дослідження молодих науковців–2020 : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції магістрантів і аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 361–362.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced