Склад самбуку яблучно-обліпихового (Деклараційний патент на корисну модель № 113389)
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад самбуку яблучно-обліпихового, що містить нативний білок, воду, яблучне пюре, цукор, желатин, який відрізняється тим, що додатково містить пюре обліпихи. The composition of apple-sea buckthorn sambuca, which contains natural protein, water, applesauce, sugar, gelatin, differs in that it additionally contains sea buckthorn puree.
Опис
Ключові слова
самбук, нативний білок, яблучне пюре, желатин, пюре обліпихи, sambuc, natural protein, gelatin, sea buckthorn puree, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Деклараційний патент на корисну модель № 113389 UA МПК A23L 21/12 (2016.01) A23L 29/281 (2016.01). Склад самбуку яблучно-обліпихового / Польовик В. В., Корецька І. Л., Пашко Х. В., Кравчук Н. М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 07661 ; заявл. 12.07.2016 ; опубл. 25.01.2017, Бюл. № 2.