Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131066)

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Склад масляного крему, що включає в себе: масло вершкове (вміст жиру 69,2 %), який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовують глюкозно-фруктозний сироп та додатково вводять пюре з журавлини та банана. The composition of the butter cream includes: butter (fat content 69.2%), which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and cranberry and banana puree is additionally introduced.

Опис

Ключові слова

масляний крем, підсолоджувач, глюкозно-фруктозний сироп, пюре з журавлини та банана, butter cream, sweetener, glucose fructose syrup, cranberry and banana puree, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Деклараційний патент на корисну модель № 131066 UA МПК A23C 15/12 (2006.01) A23C 9/133 (2006.01). Склад низькокалорійного десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Бережна Т. О., Кравчук Н. М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2018 06006 ; заявл. 30.05.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced