Порівняльна характеристика фізико-хімічних показників аглютенової сировини

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

целіакія, борошно пшеничне вищого сорту, аглютенова сировина, показники якості, celiac disease, premium wheat flour, gluten-free raw materials, quality indicators, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Порівняльна характеристика фізико-хімічних показників аглютенової сировини / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, О. С. Чернюк, Т. О Бережна // Science, Research, Development : monografia pokonferencyjna, 30.05-31.05.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 17–20. (Technics and Technology, № 5).

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced