Перспективні тенденції розвитку ресторанних послуг

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, restaurant business, ресторанний бізнес, restaurant business, здорове харчування, healthy eating, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Михайленко, В. М. Перспективні тенденції розвитку ресторанних послуг / В. М. Михайленко, О. В. Матиящук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріли IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ: НУХТ, 2020. – С. 240.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced