Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139566)
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить айвове пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з манго.
The composition of a low-calorie protein dessert containing quince puree, dry egg white, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mango puree
Опис
Ключові слова
білковий десерт, пюре з манго, сухий яєчний білок, айвове пюре, підсолоджувач, глюкозно-фруктозний сироп, protein dessert, quince puree, egg white powder, sweetener, glucose-fructose syrup, mango puree, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Деклараційний патент на корисну модель № 139566 UA МПК A23L 21/10 (2016.01) A23L 29/30 (2016.01) A23J 1/08 (2006.01). Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Буряк Д. О. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2019 06886 ; заявл. 19.06.2019 ; опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1.