Можливість та доцільність розроблення органічних борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто можливість та доцільність розроблення органічних кондитерських виробів функціонального призначення. Представлено розробки «звичайних» виробів як передумови розроблення органічних кондитерських виробів функціонального призначення. It is considered that the possibility and expediency of development organic confectionery for functional purposes. It is presented the development of "ordinary" products as a prerequisite for the development of organic confectionery for functional purposes.
Опис
Ключові слова
органічні харчові продукти, кондитерські вироби, функціональні інгредієнти, печиво, бісквіти, organic food, confectionery, functional ingredients, cookies, sponge cakes, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дорохович, В. В. Можливість та доцільність розроблення органічних борошняних кондитерських виробів функціонального призначення / В. В. Дорохович // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 жовтня 2020 р. – Прага, 2020. – С. 215.