Дослідження оксидантної стабільності кисловершкового масла під час зберігання /
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті досліджено зміни органолептичних властивостей і стійкість до процесів окиснення кисловершкового масла протягом зберігання за температури (4±2)°С впродовж 35 діб. The purpose of the work was to investigate changes in organoleptic properties and resistance to oxidation processes of
cultured butter during storage at (4±2)°С for 35 days.
Опис
Ключові слова
Lactobacillus acidophilus штам La-5, Fresh-Q, кисловершкове масло, кислотне число, пероксидне число, RSF 742, cultured butter, peroxide number, acid number
Бібліографічний опис
Дослідження оксидантної стабільності кисловершкового масла під час зберігання / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка, О. В. Готіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 249–258.