Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано сучасні тенденції щодо використання вторинної м’ясної сировини для вирішення проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білково-жирових емульсій з колагенвмісної сировини з метою удосконалення технології м’ясних виробів та розширення їх асортименту. Modern trends in the use of secondary raw meat in the practice of solving the global problem of protein deficiency and the possibility of getting fat emulsions with protein collagen raw materials for the improvement of the meat products and expanding their range.

Опис

Ключові слова

технологія виробництва, білково-жирова емульсія, колаген сполучної тканини, collagen connective tissue production technology, protein-fat emulsion, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Кишенько, І. І. Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів / І. І. Кишенько, Л. В. Пешук // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. – № 27 – С. 326 - 331.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced