Трансглютаміназа та її використання у молекулярній гастрономії
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У публікації йдеться про фермент трансглютаміназа і його використання у молекулярній гастрономії.
Опис
Ключові слова
трансглютаміназа, молекулярна гастрономія, білковий фермент, protein enzyme, transglutaminese, molecular gastronomy, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Фурманова, Ю. П. Трансглютаміназа та її використання у молекулярній гастрономії / Ю. П. Фурманова, О. С. Павлюченко, О. В. Польова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020.– С. 254.