Солодка страва з червоної смородини для закладів ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У публікації описано результати досліджень із вдосконалення яблучного мусу за допомогою пюре із ягід червоної смородини. The publication describes the results of research on the improvement of apple mousse with red currant berries.

Опис

Ключові слова

червона смородина, red currant, sweet dish, солодка страва, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Педченко, С. В. Солодка страва з червоної смородини для закладів ресторанного господарства / С. В. Педченко, Ю. П. Фурманова // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 16 травня 2018 р. – Київ : ККІБП, 2018. – С. 60–61.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced