Використання фітокомпозиції із нетрадиційної рослинної сировини для збагачення кисломолочних напоїв антиоксидантної дії

Ескіз

Дата

2020

Автори

Гойко, Ірина Юріївна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено фітокомпозиції із рослинної сировини для збагачення кисломолочних напоїв з підвищеним антиоксидантним захистом організму людини. Phytocompositions from vegetable raw materials for enrichment of sour-milk drinks with the increased antioxidant protection of a human body are developed

Опис

Ключові слова

фітокомпозиції, м’ята перцева, малина, вишня, калина, phytocomposition, mentha piperita, rubus idaeus, cerasus vulgaris, viburnum opulus, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гойко, І. Ю. Використання фітокомпозиції із нетрадиційної рослинної сировини для збагачення кисломолочних напоїв антиоксидантної дії / Ы. Ю. Гойко // Сучасна наука та освіта Волині : збірник матеріалів науково-практичної онлайн-конференції, 20 листопада 2020 р. – Луцьк : ВежаДрук, 2020. – С.154–155.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced