Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Програма виробничої практики студентів ІV курсу
напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» («Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення») денної форми навчання.
Program practical training of students IV course direction 6.051701 "Food Technologies and Engineering" ("Technology of wellness and preventive purposes") full-time education.
Program practical training of students IV course direction 6.051701 "Food Technologies and Engineering" ("Technology of wellness and preventive purposes") full-time education.
Description
Citation
Усатюк, С. І. Програма виробничої практики студентів IV курсу напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ("Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення") : денної форми навчання / С. І. Усатюк, О. О. Петруша, В. М. Сидор. – К.: НУХТ, 2012. – 15 с.