Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» («Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення») денної форми навчання.
Program practical training of students IV course direction 6.051701 "Food Technologies and Engineering" ("Technology of wellness and preventive purposes") full-time education.

Опис

Ключові слова

виробнича практика, практикант, підприємство, manufacturing practice, trainee, enterprise, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Усатюк, С. І. Програма виробничої практики студентів IV курсу напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ("Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення") : денної форми навчання / С. І. Усатюк, О. О. Петруша, В. М. Сидор. – К.: НУХТ, 2012. – 15 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced