Харчові інгредієнти, їх позначення у складі харчових продуктів

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Висвітлено інформацію щодо загальних вимог із застосування харчових інгредієнтів у складі молочних та молоковмісних продуктів. Наведено огляд харчових добавок, які використовують у молочній промисловості, характеристики та особливості технологічних функцій дієтичних добавок у технологіях молочних продуктів, наукову методологію створення нових видів молочних та молоковмісних продуктів з інноваційними інгредієнтами, а також аналітичний огляд наукових розробок кафедри технології молока і молочних продуктів із застосуванням натуральних інгредієнтів у складі молочних продуктів.

Опис

Ключові слова

інноваційні інгредієнти, харчові добавки, молочна промисловість, nutritional supplements, innovative ingredients, dairy industry, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Харчові інгредієнти, їх позначення у складі харчових продуктів / Г. Є. Поліщук, О. В. Коубей-Литвиненко, Т. Г. Осьмак, О. О. Басс // Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів : підручник / за ред. Г.Є. Поліщук. – Київ : НУХТ. – 2020. – С. 6–11.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced