Розробка та дослідження кисломолочного продукту функціонального призначення

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено кисломолочний продукт функціонального призначення шляхом додавання насіння кунжуту, льону, вівсяних пластівців і бджолиного меду. Досліджено вплив добавок на динаміку кислотоутворення, синерезис- органолептичні показники і розвиток молочнокислих бактерій. Добавки роблять продукт корисним для здоров’я.Yoghourt product have been developed possessing qualities of functional food by adding sesame seeds, flax seeds, oat flakes and honey. The influence of additives on the dynamics acid formation, the syneresis, organoleptic indices and development of lactic acid bacteria is investigated. Additives make the yoghourt product wholesome and healthful food

Опис

Ключові слова

функціональне харчування, вівсяні пластівці, бджолиний мед, добавка, кунжут, кисломолочний продукт, льон, functional food, yogho urt product, additives, sesame seeds, flax seeds, oat flakes, honey

Бібліографічний опис

Розробка та дослідження кисломолочного продукту функціонального призначення / Ст. Т. Дамянова, С. Ст. Тодорова, Н. В. Іванова, Є. Р. Ганева, Р. Л. Стефанова // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 37. – С. 45–49.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced