Доцільність впровадження крафтової кав’ярні у закладі сфери гостинності
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доведено необхідність впровадження крафтової кав’ярні з власним обсмажувальним цехом на території підприємства гостинності. The necessity of introducing a craft cafe with its own roast on the territory of a hospitality enterprise has been proved.
Опис
Ключові слова
підприємство гостинності, власна кав’ярня, додаткові послуги, конкурентоспроможність, hospitality enterprise, own coffee shop, additional services, competitiveness, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Бударіна, К. О. Доцільність впровадження крафтової кав’ярні у закладі сфери гостинності / К. О. Бударіна, Л. О. Шаран, Н. П. Бондар, В. О. Губеня // Географія і туризм. – 2021. – № 60.