Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози в присутності трет-бутанолу
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено дослідження впливу трет-бутанолу на структурні зміни у водних розчинах цукрози із використанням сталагмометричного методу.
Investigations of effect with additive tret-butanol in the structure water sucrose solution were studied using of the method of stalogmometry.
Investigations of effect with additive tret-butanol in the structure water sucrose solution were studied using of the method of stalogmometry.
Опис
Ключові слова
цукроза, сахароза, sucrose, гідратація, структура, концентрація, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, hydratation, structure, concentration
Бібліографічний опис
Подобій, О. В. Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози в присутності трет-бутанолу / О. В. Подобій, О. М. Мірошников // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 33-35.