Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози в присутності трет-бутанолу
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження впливу трет-бутанолу на структурні зміни у водних розчинах цукрози із використанням сталагмометричного методу.
Investigations of effect with additive tret-butanol in the structure water sucrose solution were studied using of the method of stalogmometry.
Investigations of effect with additive tret-butanol in the structure water sucrose solution were studied using of the method of stalogmometry.
Опис
Ключові слова
цукроза, сахароза, sucrose, гідратація, структура, концентрація, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, hydratation, structure, concentration
Бібліографічний опис
Подобій, О. В. Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози в присутності трет-бутанолу / О. В. Подобій, О. М. Мірошников // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 33-35.