Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози в присутності трет-бутанолу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження впливу трет-бутанолу на структурні зміни у водних розчинах цукрози із використанням сталагмометричного методу.
Investigations of effect with additive tret-butanol in the structure water sucrose solution were studied using of the method of stalogmometry.

Опис

Ключові слова

цукроза, сахароза, sucrose, гідратація, структура, концентрація, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, hydratation, structure, concentration

Бібліографічний опис

Подобій, О. В. Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози в присутності трет-бутанолу / О. В. Подобій, О. М. Мірошников // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 33-35.

Зібрання