Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози в присутності трет-бутанолу

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження впливу трет-бутанолу на структурні зміни у водних розчинах цукрози із використанням сталагмометричного методу.
Investigations of effect with additive tret-butanol in the structure water sucrose solution were studied using of the method of stalogmometry.

Опис

Ключові слова

цукроза, сахароза, sucrose, гідратація, структура, концентрація, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, hydratation, structure, concentration

Бібліографічний опис

Подобій, О. В. Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози в присутності трет-бутанолу / О. В. Подобій, О. М. Мірошников // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 33-35.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced