Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено спектроскопічні дослідження впливу добавок дипептидів на характер міжмолекулярних взаємодій у водних розчинах цукрози. Аналіз отриманих даних показав, що гідратація цукрози визначається водневими зв’язками, іон-дипольними та гідрофобними взаємодіями.
Опис
Ключові слова
спектроскопія, спектроскопия, spectroscopy, цукроза, гідратація, структура, конформація, сахароза, гидратация, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, конформация, sucrose, hydratation, structure, conformation, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Подобій, О. В. Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії / О. В. Подобій, О. М. Мірошников, С. П. Олянська // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. - С. 44-46.