Діабетичний булочний виріб (патент на корисну модель № 120201)
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Діабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, клітковину висівок гречки, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, buckwheat bran fiber, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.
Опис
Ключові слова
казеїн, гречка, харчові волокна, фруктоза, хлібобулочний виріб, casein, buchwheat, fiber, fructose, bakery product, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель 120201 UA, МПК A 21D 13/02 (2006.01) A 21D 2/00 A 21D 2/36 (2006.01) A21D 2/02 (2006.01) Діабетичний булочний виріб / В. І. Дробот, А. О. Шевченко ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201704160 ; заявл. 26.04.2017 ; опубл. 25.10.2017, Бюл. № 20.