Стабілізація плодово-ягідних виноматеріалів проти колоїдних помутнінь

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Експериментально обґрунтований вибір препаратів стабілізуючої дії нового покоління при обробці плодово-ягідних виноматеріалів з яблук. Встановлені оптимальні дози, які забезпечують максимальне зберігання аромату виноматеріалів.
Э
Experimental basis for the selection of drugs stabilizing effect of the new generation in the processing of fruit wine made from apples. The optimal dose, which ensure maximum conservation of wine flavor were installed.

Опис

Ключові слова

плодово-ягідні виноматеріали, колоїдні помутніння, стабільність, желатин, бентоніт, fruit wine materials, colloidal haze, stability, gelatine, bentonite, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced