Розроблення печі з електричним обігріванням шириною поду 0,6 м для випікання тонких виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

піч, випікання, електричний обігрів, тонкі вироби, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Ніколаєнко, С. С. Розроблення печі з електричним обігріванням шириною поду 0,6 м для випікання тонких виробів : дипломна робота ... бакалавра : 133 Галузеве машинобудування / Сергій Сергійович Ніколаєнко ; наук. керівник Микола Григорович Десик. – Київ, 2020. – 116 с.