Розроблення печі з електричним обігріванням шириною поду 0,6 м для випікання тонких виробів

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

піч, випікання, електричний обігрів, тонкі вироби, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Ніколаєнко, С. С. Розроблення печі з електричним обігріванням шириною поду 0,6 м для випікання тонких виробів : дипломна робота ... бакалавра : 133 Галузеве машинобудування / Сергій Сергійович Ніколаєнко ; наук. керівник Микола Григорович Десик. – Київ, 2020. – 116 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced