Удосконалення технології крему після засмаги з лікопіном Е160d
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
крем після засмаги, лікопін, харчова добавка Е160d, антиоксидант, рак шкіри, удосконалення технології, пропелерна мішалка, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Дзюбенко, А. О. Удосконалення технології крему після засмаги з лікопіном Е160d : дипломна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Дзюбенко Анастасія Олегівна ; наук. керівник Наталія Іванівна Сабадаш. – Київ, 2020. – 89 с.