Проект цеху борошняних кондитерських виробів у місті Чернівці із встановленням потоково-механізованих ліній виробництва здобного і цукрового видів печива
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
печиво «Есмеральда», печиво «Вівсяне», печиво «Літнє», печиво «Майська ніч», лінія «Meincke», лінія «ШЛП», кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Ворвихвост, А. М. Проект цеху борошняних кондитерських виробів у місті Чернівці із встановленням потоково-механізованих ліній виробництва здобного і цукрового видів печива : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Миколайович Ворвихвост ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2020. – 77 с.