Реконструкція ПрАТ «Луцьк Фудз», м. Луцьк з будівництвом нового фруктового цеху

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

конфітюр, сік, компот, айва, чорна смородина, яблуко, персик, технологічна схема, температурний режим, консерви, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Горбач, Р. С. Реконструкція ПрАТ «Луцьк Фудз», м. Луцьк з будівництвом нового фруктового цеху : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Роман Сергійович Горбач ; наук. керівник Олександр Семенович Бессараб. – Київ, 2020. – 92 с.