Виробництво соєвої олії шляхом прямої екстракції у цеху потужністю 558 т насіння сої за добу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

соя, соєва олія, пряма екстракція, шрот, місцела, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Гуд, Б. В. Виробництво соєвої олії шляхом прямої екстракції у цеху потужністю 558 т насіння сої за добу : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Богдана Володимирівна Гуд ; наук. керівник Тетяна Іванівна Романовська. – Київ, 2020. – 86 с.