Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яка відбулася 17 листопада 2020 року та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулися 24 листопада 2020 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних та кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення.
Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської і кондитерської галузі. The collection includes materials of reports of participants of international scientific and practical conferences "Innovative technologies in bakery production", which took place on November 17, 2020 and "Achievements and prospects for the development of the confectionery industry", which took place on November 24, 2020 in Kyiv. The materials are devoted to solving topical issues of the bakery and confectionery industries, in particular by improving the quality of bakery and confectionery products, the problems of expanding the range, including the creation of new special purpose products.
The collection is intended for specialists in the baking and confectionery industry, engineers, potential investors, high school teachers, students and graduate students of higher education institutions and anyone interested in current issues of the bakery and confectionery industry.
Опис
Ключові слова
інноваційні технології, покращення якості хлібобулочних виробів, покращення якості кондитерських виробів, вироби спеціального призначення, innovative technologies, improving the quality of bakery products, improving the quality of confectionery, special purpose products
Бібліографічний опис
Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій,17 листопада та 24 листопада 2020 р., м. Київ / Національний університет харчових технологій ; Об’єднання УКРХЛІБПРОМ ; Асоціація УКРКОНДПРОМ ; ACCO IINTERNATIIONAL. – Київ : НУХТ, 2020. – 161 с.