Поліфункціональний напівфабрикат у складі овочевого морозива
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання поліфункціонального напівфабрикату, що містить купажовану олію, порошок зі шпинату, k-карагенан та карамельну патоку у складі овочевого морозива, дозволяє отримати готовий продукт з оригінальними смаковими, колірними властивостями, покращеними фізико-хімічними показниками якості, підвищеної харчової цінності та інтенсифікувати технологічний процес. The use of a multifunctional semi-finished product containing blended oil, spinach powder, k-carrageenan and caramel molasses in vegetable ice cream allows to obtain a finished product with original taste, color properties, improved physicochemical quality, increased nutritional value and intensify the process.
Опис
Ключові слова
харчова емульсія, напівфабрикат, харчова цінність, морозиво, полідисперсна система, сушена харчова продукція, купажована олія, карагенан, food emulsion, semi-finished product, nutritional value, ice cream, polydisperse system, dried food products, blended oil, carrageenan, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Поліфункціональний напівфабрикат у складі овочевого морозива / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, В. В. Кучинський, О. С. Богдан // Тенденції та перспективи розвитку освіти, науки та технології в епоху трансформаційних процесів : збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22 квітня 2021 р. – Луцьк : ВежаДрук, 2021. – С. 55–56.