Модель оцінки наслідків аварій на харчових підприємствах

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі представлена модель оцінки наслідків аварій на харчових підприємствах у разі пожежі. Розрахунки дають можливість графічно оцінити вплив на людину здоров'я. Запропонована модель дозволяє оцінити наслідки та забезпечити ефективність заходи щодо ліквідації аварій. The paper presents a model for assessing the consequences of accidents at food enterprises in the event of a fire. The calculations make it possible to assess graphically the impact on humanт health. The proposed model makes it possible to assess the consequences and provide effective measures to eliminate accidents.

Опис

Ключові слова

моделювання, теплове випромінювання, інтенсивність, modeling, thermal radiation, intensity, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

Бібліографічний опис

Сєдих, О. Л. Модель оцінки наслідків аварій на харчових підприємствах / О. Л. Сєдих, С. В. Грибков // Сучасні тенденції розвитку інформаційних систем і телекомунікаційних технологій : матеріали 3-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 25–26 січня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 158–162.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced