Організація форпресового цеху з виробництва ріпакової олії потужністю 900 т насіння ріпаку за добу
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ріпак, олія, переробка, м’ятка, мезга, жмих, домішки, контроль, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Дорогін, І. А. Організація форпресового цеху з виробництва ріпакової олії потужністю 900 т насіння ріпаку за добу : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Іван Анатолійович Дорогін ; наук. керівник Євгенія Іванівна Шеманська. – Київ, 2020. – 70 с.