Проект цеху переробки винограду для отримання червоних сухих витриманих вин із застосуванням бочок різних механічних характеристик потужністю 1,1 тис. т винограду за сезон

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

червоні виноматеріали, класичний спосіб, виноград, чиста культура дріжджів, бочка, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Есхакзай, Д. А. Проект цеху переробки винограду для отримання червоних сухих витриманих вин із застосуванням бочок різних механічних характеристик потужністю 1,1 тис. т винограду за сезон : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Діана Абдуллівна Есхакзай ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2020. – 92 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced