Проект цеху переробки винограду для отримання червоних сухих витриманих вин із застосуванням бочок різних механічних характеристик потужністю 1,1 тис. т винограду за сезон

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Есхакзай, Д. А. Проект цеху переробки винограду для отримання червоних сухих витриманих вин із застосуванням бочок різних механічних характеристик потужністю 1,1 тис. т винограду за сезон : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Діана Абдуллівна Есхакзай ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2020. – 92 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в