Проект цеху по виробництву м’яких сирів із переробкою сироватки на підприємстві потужністю переробки молока 150 т за добу
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
контроль, екологічне управління, переваги, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Зотова, Н. Є. Проект цеху по виробництву м’яких сирів із переробкою сироватки на підприємстві потужністю переробки молока 150 т за добу : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Євгеніївна Зотова ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2020. – 128 с.