Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління якістю виробництва каші вівсяної з журавлиною швидкого приготування для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
каша вівсяна миттєвого приготування з журавлиною, система менеджменту якості, виробництво, підприємство, ДСТУ, харчоконцентрати, обладнання, схема, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Ковальчук, О. О. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління якістю виробництва каші вівсяної з журавлиною швидкого приготування для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олексій Олександрович Ковальчук ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2020. – 120 с.