Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління якістю виробництва каші вівсяної з журавлиною швидкого приготування для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

каша вівсяна миттєвого приготування з журавлиною, система менеджменту якості, виробництво, підприємство, ДСТУ, харчоконцентрати, обладнання, схема, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Ковальчук, О. О. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління якістю виробництва каші вівсяної з журавлиною швидкого приготування для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олексій Олександрович Ковальчук ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2020. – 120 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced