Січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 66629)
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено січений напівфабрикат, що включає куряче м’ясо, сухе молоко, кухонну сіль, хліб пшеничний, цибулю ріпчасту, перець духмяний, сухарі панірувальні та воду, який відрізняється тим, що додатково містить каппа-карагенан 0,3-0,34 %, камідь гуара 0,30-0,33 %, пшеничну клейковину 0,30-0,33 % та суху молочну виворотку 0,9-0,1%.
Designed chopped semifinished product including chicken meat, milk powder, table salt, white bread, onion, pimento, bread crumbs and water, characterized in that it further comprises kappa-carrageenan 0,3-0,34% guar gum 0 30-0,33%, wheat gluten and 0,30-0,33% dry milk 0,9-0,1%.
Designed chopped semifinished product including chicken meat, milk powder, table salt, white bread, onion, pimento, bread crumbs and water, characterized in that it further comprises kappa-carrageenan 0,3-0,34% guar gum 0 30-0,33%, wheat gluten and 0,30-0,33% dry milk 0,9-0,1%.
Опис
Ключові слова
січений напівфабрикат, chopped semifinished product, куряче м’ясо, каппа-карагенан, камідь гуара, пшенична клейковина та суха молочна виворотка, chicken meat, kappa-carrageenan, guar gum, wheat gluten and dry milk, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 66629 UA, МПК A23L 1/22 (2006.01). Січений напівфабрикат / Гончаров Г. І., Страшинський І. М., Дунець М. С., Годунко Є. В. – № u201107846 ; заяв. 22.06.2011 ; опубл. 11.01.2012 ; Бюл. № 1 2011.