Виповнюється 70 років від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів засновано у 1949 році. За роки існування колектив кафедри здійснив великий вклад у розвиток науки та техніки, підготовку фахівців з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. The Department of Bakery and Confectionery Goods Technologies was founded in 1949. Over the years, the staff of the department has made a great contribution to the development of science and technology, training of specialists in the technology of bread, confectionery, pasta and food concentrates.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, харчові концентрати, макаронні вироби, baked goods, confectionery, food concentrates, pasta, department, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Ковбаса, В. М. Виповнюється 70 років від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій / В. М. Ковбаса, А. М. Грищенко // Хлібопекарська галузь : інформаційний вісник. – 2019. – № 19. – С. 38-41.