Організація виробництва консервів та проект консервного цеху у ТОВ «М’ясний двір «Полісся»

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

м’ясна сировина, технологія, консерви, стерилізація, обладнання, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Корсун, Б. В. Організація виробництва консервів та проект консервного цеху у ТОВ «М’ясний двір «Полісся» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Богдан Валерійович Корсун ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2020. – 102 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced