Удосконалення системи управління безпечністю виробництва маринованих огірків для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
мариновані огірки, система НАССР, програми- передумови, оператор ринку, нормативні документи, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Кривич, А. С. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва маринованих огірків для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Сергіївна Кривич ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2020. – 106 с.