Удосконалення системи управління безпечністю виробництва маринованих огірків для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

мариновані огірки, система НАССР, програми- передумови, оператор ринку, нормативні документи, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Кривич, А. С. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва маринованих огірків для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Сергіївна Кривич ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2020. – 106 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced