Проєкт виробництва кексу «Веснянка», збагаченого композицією рослинних олій і порошками з гарбуза, кориці та вичавок мандарину
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кекс, оздоровче харчування, композиція рослинних олій, порошок із гарбуза, кориця, порошок із вичавок мандарину, кондитерські вироби, технологія, функціональні продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Луценко, В. В. Проєкт виробництва кексу «Веснянка», збагаченого композицією рослинних олій і порошками з гарбуза, кориці та вичавок мандарину : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валерія Вікторівна Луценко ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2020. – 80 с.