Проект виробництва сосисок, збагачених морквяним пюре, призначених для харчування дітей шкільного віку

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

оздоровче харчування, збалансовані харчові продукти, сосиски варені, морквяна паста, функціональний інгредієнт, функціональний харчовий продукт, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Медведюк, І. О. Проект виробництва сосисок, збагачених морквяним пюре, призначених для харчування дітей шкільного віку : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ірина Олександрівна Медведюк ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2020. – 116 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced