Проект виробництва хлібців збагачених сушеним кропом, порошком куркуми та моркви
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
оздоровчі продукти, хлібці, функціональні інгредієнти, збагачувачі, кріп, морква, куркума, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Милобог, Б. Ю. Проект виробництва хлібців збагачених сушеним кропом, порошком куркуми та моркви : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Богдан Юрійович Милобог ; наук. керівник Ірина Юріївна Гойко. – Київ, 2020. – 89 с.