Проект технічного переоснащення кристалізаційного відділення Новооржицького цукрового заводу з метою отримання цукру I та II категорій шляхом використання якісних клеровок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кристалізаційне відділення, віддік, афінація, цукор, уварювання, кристалізація, утфель, кристалізатор, меляса, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Морашова, В. С. Проект технічного переоснащення кристалізаційного відділення Новооржицького цукрового заводу з метою отримання цукру I та II категорій шляхом використання якісних клеровок : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валентина Святославівна Морашова ; наук. керівник Ігор Борисович Петриченко. – Київ, 2020. – 102 с.