Проект цеху по виробництву незбираномолочних продуктів з комплексною переробкою сировини потужністю переробки молока 57 т за зміну
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кисломолочні напої, сир кисломолочний, сиркові вироби, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Новгородцева, А. В. Проект цеху по виробництву незбираномолочних продуктів з комплексною переробкою сировини потужністю переробки молока 57 т за зміну : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ангеліна Володимирівна Новгородцева ; наук. керівник Ульяна Геннадіївна Кузьмик. – Київ, 2020. – 112 с.