Проект цеху по виробництву морозива на молочній основі потужністю 5,5 т готової продукції за зміну
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
морозиво на молочній основі, глазур, родзинки, виробництво морозива, цех, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Олабоді, А. Ф. К. Проект цеху по виробництву морозива на молочній основі потужністю 5,5 т готової продукції за зміну : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Алла Фолашаде Комфорт Олабоді ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2020. – 133 с.