Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Скадовськ Херсонської області
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
круасани з абрикосовою начинкою, круасани з ягідною начинкою, торт «До чаю», торт «Добробут», лінія для ламінації тіста «UTF GROUP», лінія для формування бісквітних тортів «TEKNO ITALIA», кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Писаренко, Ю. О. Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Скадовськ Херсонської області : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Олександрівна Писаренко ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2020. – 85 с.