Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Скадовськ Херсонської області

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

круасани з абрикосовою начинкою, круасани з ягідною начинкою, торт «До чаю», торт «Добробут», лінія для ламінації тіста «UTF GROUP», лінія для формування бісквітних тортів «TEKNO ITALIA», кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Писаренко, Ю. О. Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Скадовськ Херсонської області : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Олександрівна Писаренко ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2020. – 85 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced