Проект технічного переоснащення цеху кондитерської фабрики з встановленням лінії з виробництва зернових батончиків
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
зерновий батончик, пророщене зерно, рис, кондитерський виріб, оздоровчі продукти, функціональний інгредієнт, горіхи, сухофрукти, підприємство, функціональний харчовий продукт, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Салло, І. О. Проект технічного переоснащення цеху кондитерської фабрики з встановленням лінії з виробництва зернових батончиків : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Інна Олександрівна Салло ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2020. – 112 с.