Проект кондитерського цеху з виробництва бісквітних тортів та кексів в м. Фастів Київської області

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

торт «Нарцис», торт «Жовтневий», кекс «Столичний», кекс «Дитячий», газова тунельна піч «J4–PPP– 1200», ротаційна піч «Rotorfan 60*80», кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Самосійна, Ю. А. Проект кондитерського цеху з виробництва бісквітних тортів та кексів в м. Фастів Київської області : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Андріївна Самосійна ; наук. керівник Антонелла Миколаївна Дорохович. – Київ, 2020. – 96 с.