Проект цеху зброджування відновленого яблучного соку та купажування інгредієнтів для отримання плодово-ягідного вина потужністю 20 тис. дал на рік
Loading...
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Citation
Симаненко, К. С. Проект цеху зброджування відновленого яблучного соку та купажування інгредієнтів для отримання плодово-ягідного вина потужністю 20 тис. дал на рік : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Сергіївна Симаненко ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2020. – 90 с.