Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Жмеринка Вінницької області
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
відкриті пироги, еклери, автоматизована лінія, тістоприготування, напівфабрикати, начинка, оздоблення, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Старолєтова, Т. А. Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Жмеринка Вінницької області : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Андріївна Старолєтова ; наук. керівник Оксана Сергіївна Онофрійчук. – Київ, 2020. – 96 с.