Перспективи розроблення органічних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Показано доцільність органічних борошняних кондитерських виробів. Наведено розробки звичайних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. Існує органічна сировини для виготовлення таких виробів. Представлені розробки можуть бути основою для розроблення органічних кондитерських виробів The expediency of organic flour confectionery is shown. The development of ordinary flour confectionery for special purposes is given. There are organic raw materials for the manufacture of such products. The presented developments can be the basis for the development of organic confectionery

Опис

Ключові слова

органічні харчові продукти, продукти переробки листя стевії, фруктоза, безглютенове борошно, низькобілкове печиво, фізіологічно-функціональні інгредієнти, organic foods, stevia leaf processing products, fructose, gluten-free flour, low-protein cookies, physiologically functional ingredients, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Перспективи розроблення органічних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. В. Дорохович // Хлібний та кондитерський бізнес. – 2021. – № 2. – С. 24-26.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced