Вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму формового хліба
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Об’єм хліба - важливий показник його якості. Традиційний метод визначення обєму має недоліки. Запропоновано вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму хліба. Встановлено недоліки вивченого методу. The volume of bread is an important indicator of its quality. The traditional method of determining the volume has disadvantages. A measurement and calculation method for determining the volume of bread is proposed. The shortcomings of the studied method are established.
Опис
Ключові слова
хліб, аналіз, об'єм, фізико-хімічні показники, якість, bread, analysis, volume, physico-chemical parameters, quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Бережна, К. Вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму формового хліба / Катерина Бережна, Аліна Наумова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 125.