Вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму формового хліба

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Об’єм хліба - важливий показник його якості. Традиційний метод визначення обєму має недоліки. Запропоновано вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму хліба. Встановлено недоліки вивченого методу. The volume of bread is an important indicator of its quality. The traditional method of determining the volume has disadvantages. A measurement and calculation method for determining the volume of bread is proposed. The shortcomings of the studied method are established.

Опис

Ключові слова

хліб, аналіз, об'єм, фізико-хімічні показники, якість, bread, analysis, volume, physico-chemical parameters, quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Бережна, К. Вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму формового хліба / Катерина Бережна, Аліна Наумова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 125.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced