Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено реологічні дослідження кондитерських та тістових напівфабрикатів. Investigation of rheological properties on quality of finished goods are presented.

Опис

Ключові слова

харчові добавки, гідрофільні властивості, напівфабрикати, food additives, hydrophylic properties, semi-finished products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Ковалевська, Є. І. Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів / Є. І. Ковалевська, І. Л. Корецька // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : міжнародна науково-практична конференція, 27-28 вересня 2010 р. : тези доповідей. - 2010. - Ч. 1. - С. 44-45.