Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено реологічні дослідження кондитерських та тістових напівфабрикатів.
Investigation of rheological properties on quality of finished goods are presented.
Опис
Ключові слова
харчові добавки, гідрофільні властивості, напівфабрикати, food additives, hydrophylic properties, semi-finished products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Ковалевська, Є. І. Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів / Є. І. Ковалевська, І. Л. Корецька // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : міжнародна науково-практична конференція, 27-28 вересня 2010 р. : тези доповідей. - 2010. - Ч. 1. - С. 44-45.